CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 23. oktober 2008

Jungelboka

                                         
Fredag den 17. Oktober 2008 dro Sandvika VGS til Oslo for å delta på workshop i forbindelse med teateroppsetningen ”Jungelboka” på det Norske teater. Vi møtte opp på teateret klokken 11:00 og derfra gikk vi inn i salen.

På scenen åpnet en dør seg, og ut kom ”Mowgli” som spilles av Adil Thathaal. Adil har blant annet vunnet dansefeber, et program som gikk på TVNorge. Han stod på scenen å snakket om sitt liv, og hvordan han var kommet dit han er i dag. Han fortalte at han mener at han og Mowgli er ganske like. Det var et nysgjerrig publikum som fulgte godt med når han snakket. Han var en tilsynelatende jordnær gutt/mann som stod å fortalte åpent om sitt liv. Adil fortalte oss også om effekter og om scenen, noe som gjorde forestillingen senere på dagen, enda bedre. I tillegg fikk vi en liten omvisning på rundt på scenen. Etter at han hadde snakket lenge ble vi inndelt etter klasser D, E og F. Så ble vi tildelt en ”rase” D var , E var mennesker og F var . Så skulle alle gruppene lære hver sin dans og fremføre den for de andre gruppene. Jeg tror at alle hadde det veldig gøy. Alle gruppene var FANTASTISKE dansere så det gikk jo strålende! Når vi var ferdig med dansene, og hadde fremført dem, fikk vi pause til forestillingen begynte.

Forestillingen som vi så senere på dagen var moderne og veldig bra! Det var opp til all forventning. Jeg mener at Adil var den flinkeste. Det er utrolig hvordan det går all å gjøre alt det han gjorde. Jeg ble imponert over breakingen hans og også spesielt hvordan han klarte å leve seg inn i rollen som Mowgli. Jeg likte spesielt godt den siste scenen når han gikk oppover blant publikum på stolryggene og sang ”man in the mirror” av Michael Jackson. Det var utrolig kult og han var flink til å synge. Litt av et multitalent!
Alt i alt var dette en super dag litt uten om det vanlige. Det var bra av lærerne å ta initiativ til dette, det er positivt!
Jeg har lagt ved noen linker til anmeldelser av forestillingen… 

1 kommentarer:

LK sa...

Jeg hadde store forventninger til denne dagen og er derfor veldig glad for å se at dere likte opplegget!